Card image cap

Marianne Fejerskov. Ejer.

Kontakt information


Kontakt Marianne på:
Telefon: 98 37 21 00
Mobil: 21 23 80 41
Træffetid: Alle dage mellem 09:00 og 17:00

Nogle spørgsmål? Vi kan altid kontaktes på mail:
mf@danalgin.dk


Hvad er DanAlgin

Danalgin forhandler en serie af miljøvenlige gødnings- og planteforbedringsprodukter, som udelukkende er baseret på naturproduktet tang. Produktserien findes i flydende form og i fast form, som fintkornet granulat.
Tangen - som hovedsageligt består af Ascophyllum Nodusum og Laminaria arter - bliver høstet i havet mellem Grønland og Canada.
At tangen kommer fra netop dette område gør, at vi kan garantere et rent produkt.
At tilføre tang til jorden og til planterne har vist sig at give stort udbytte og frodighed, modstandskraft og vitalitet og bruges i gartnerier og på planteskoler, til fodboldbaner og golfbaner, frugtproduktion, juletræsproduktion og vinavlere m.fl.
Greenkeeper John Bang udtaler " Vi har nu i mange år valgt at bruge Golf Algin, for vi kan se en forskel på de greens, som for tilført Golf Algin. Det betyder meget for os, at vi har en præsentabel, smuk og populær golfbane. Når vi bruger Golf Algin, giver det også en længere spillesæson, da denne gødning giver et slidstærkt græsdække ".
Selv på meget sandede, udpinte og golde områder har tilførsel af DanAlgins tangprodukter en gunstig virkning. Her kan nævnes sanering/rehabilitering af industrigrunde, nyanlæg og problemområder.

DanAlgin er den danske distributør af Alginure produkter.