Kontakt Danalgin her:


DanAlgin


Johs. Ewaldsvej 20

7800 Skive


Danmark


Tlf. 9837 2100

Mobil 2123 8041

Mail: mf@danalgin.dk

Information om DanAlgin


DanAlgins produktserie.

 

Danalgin forhandler en serie af miljøvenlige gødnings- og planteforbedringsprodukter udelukkende baseret på tang. Produktserien findes i flydende form og i fast form som fintkornet granulat.

 

Tangen - som hovedsageligt består af Ascophyllum Nodusum og Laminaria arter - bliver høstet i havet mellem Grønland og Canada.

At tangen kommer fra netop dette område gør, at vi kan garantere et rent produkt.

 

At tilføre tang til jorden og til planterne har vist sig at give stort udbytte og frodighed, modstandskraft og vitalitet og bruges i gartnerier og på planteskoler, til fodboldbaner og golfbaner, frugtproduktion, juletræsproduktion og vinavlere m.fl.


Greenkeeper John Bang udtaler " Vi har nu i mange år valgt at bruge Golf Algin, for vi kan se en forskel på de greens, som får tilført Golf Algin. Det betyder meget for os, at vi har en præsentabel, smuk og populær golfbane. Når vi bruger Golf Algin giver det også en længere spillesæson, da denne gødning giver et slidstærkt græsdække ".

 

Selv på meget sandede, udpinte og golde områder har tilførsel af DanAlgins tangprodukter en gunstig virkning. Her kan nævnes sanering/rehabilitering af industrigrunde, nyanlæg og problemområder.

 

 


 

Copyright © Danalgin 2011-2018Website af Anders Fejerskov